Вплив ринкового макросередовища на процеси регіоналізації - Коляденко, С. В. (КНТУ, 2007)
В даній статті досліджено вплив ринкового макросередовища на процеси регіоналізації агропромислової сфери, виявлено основні складові ринкового макросередовища регіоналізації АПК, проаналізовано особливості функціонування рентного механізму регіоналізації АПК, його основні складові і наслідки. In this article explored influence of market regionalization on the processes of regionalization of agroindustrial sphere, found out the basic constituents of market regionalization of regionalization AIC, the features of functioning of the rent mechanism of regionalization AIC, his basic constituents and consequences, are analysed.
Keywords: регіоналізація; агропромисловий комплекс (АПК); макросередовище; рента; рентний механізм