Моделювання технічних систем - Амосов, В. В.; Осипов, І. М. (ЦНТУ, 2021)
Методичні рекомендації сприятимуть підвищенню рівня математичної підготовки здобувачів освіти. Розглянуто побудову аналітичної ММ руху точки, чисельний розв’язок диференціального рівняння, розв'язок задачі лінійного програмування графічно та у системі Mathcad, постановка та розв'язок задач оптимізації аналітичним методом та з використанням системи Mathcad, 3D-моделі
Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти магістр спеціальності 133 – "Галузеве машинобудування" освітньо-наукова програма "Галузеве машинобудування"
Keywords: моделювання; технічна система; диференціальне рівняння; лінійне програмування; оптимізація; Mathcad