Особливості адаптивного управління аграрним підприємством - Гавриш, В. В. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповіді III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: економіка України; адаптивне управління; аграрне виробництво