Цифровізації логістичних процесів у сфері управління відходами: перспективи впровадження для ТОВ «Екостайл» - Самброс, Г. О. (ЦНТУ, 2025)
Теза доповіді ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Проблеми і перспективи економічного розвитку в умовах модернізаційних процесів в Україні та світі».
Keywords: цифровізації логістичних процесів; ТОВ «Екостайл»; цифрові технології; упровадження цифрових логістичних рішень; підприємства