Розмірна обробка електричною дугою багатошарових листових деталей - Носуленко, В. І.; Чумаченко, О. С.; Nosulenko, V.; Chumachenko, O. (КНТУ, 2010)
Запропоновані технологічні схеми формоутворення отворів і зовнішніх контурів при обробці багатошарових листових деталей способом розмірної обробки електричною дугою. Описані технологічні характеристики продуктивності і якості розмірної обробки електричною дугою багатошарових листових деталей, представлені приклади реалізації процесу, сфери його раціонального застосування і економічна ефективність. The flowsheets of shape formation of openings and external contours are offered at treatment of multilayered sheet details the method of dimension treatment a voltaic arc. Technological descriptions of the productivity and quality of dimension treatment of multi-layered sheet details a voltaic arc are described, the examples of realization of process, spheres of it, are presented, rational application and economic efficiency.
Dimension treatment of multi-layered sheet details a voltaic arc
Keywords: електрична дуга; розмірна обробка; листовий метал; багатошарові деталі; технологія; інструмент