Пристрій для завантаження сипких матеріалів в клапанні мішки - Артюхов, А. М.; Оришака, О. В.; Оришака, В. О.; Кравцов, А. О.; Artiukhov, A.; Oryshaka, O.; Oryshaka, V.; Kravtsov, A.; Артюхов, А. Н.; Оришака, О. В.; Оришака, В. А.; Кравцов, А. А. (Український інститут промислової власності, 2009)
Корисна модель відноситься до фасувально-пакувального обладнання і може бути використана в агропромисловості, будівельній, хімічній та інших галузях господарства, а також на підприємствах, які здійснюють фасування сипких матеріалів. A device for loading bulk materials into valve bags relates to the packaging equipment and can be used in agricultural sector, construction, chemical and other branches of economy, and also at the enterprises, which perform packaging the bulk materials.
Device for loading bulk materials into valve bags