Ґрунтознавство з основами геології. Розділ: Основи геології. Лабораторні роботи - Кулик, Г. А.; Трикіна, Н. М.; Майхровська, В. О. (ЦНТУ, 2018)
У методичних рекомендаціях подано класифікацію основних мінералів, агрономічних руд та гірських порід з метою їх вивчення.
Keywords: класифікація мінералів; агрономічні руди; гірські породи