Ливарний комплекс заводу сільськогосподарського машинобудування з розробленням процесу виготовлення виливків із сірого чавуну та дослідженням сучасних методів одержання високоякісних стержнів - Василенко, Михайло Євгенійович; Vasylenko, Mykhailo (ЦНТУ, 2025)
Завданням даної кваліфікаційної роботи є організація роботи ливарного комплексу заводу сільськогосподарського машинобудування з розробленням процесу виготовлення виливків із сірого чавуну та дослідженням сучасних методів одержання високоякісних стержнів тощо. The objective of this qualification work is to organize the operation of the foundry complex of an agricultural machinery plant, including the development of a process for manufacturing gray iron castings and research into modern methods for producing highquality cores etc.
Foundry complex of an agricultural machinery plant with the development of a process for manufacturing gray iron castings and research into modern methods for obtaining high-quality rods
Keywords: стержень; стержнева суміш; технології на основі ХТС; технологічні і механічні властивості; core; core mixture; HTS-based technologies; technological and mechanical properties