Обґрунтування параметрів і структури блока ідентифікації співвідношення тверде/рідке по тиску пульпи - Кондратець, В. О.; Мацуй, А. М.; Kondratec, V.; Macuy, A. (КНТУ, 2010)
У статті приведені параметри і структура інформаційного блока комп’ютеризованої системи ідентифікації співвідношення тверде/рідке по показанням двох перетворювачів тиску, встановлених у донній частині приймального пристрою завиткового живильника з невеликим перепадом висоти. Обґрунтовано підхід розв’язання даної задачі в організаційно-технічному об’єкті, розглянуті проміжні алгоритми і алгоритми визначення співвідношення тверде/рідке та осереднення параметра. In the article parameters and structure of informative block of the computer-assisted system of authentication of correlation are resulted hard/liquid on the testimonies of two sensators, set in the ground part of takers-off of feeder with a small overfall on a height. Approach of decision of this task is grounded in an organizationally-technical object, intermediate algorithms and algorithms of determination of correlation are considered hard/liquid and finding of middle parameter.
The ground of parameters and structure of block of authentication of correlation is hard/liquid on pressure of pulp
Keywords: інформаційний блок; ідентифікація; співвідношення тверде/рідке; алгоритми; основний; додатковий перетворювач; випадковий процес