Агрегатний верстат - Крижанівський, В. А.; Пестунов, В. М.; Крыжановский, В. А.; Kryzhanivskyi, V.; Pestunov, V. (Производственно-издательский комбинат «Патент», 1992)
Винахід відноситься до верстатобудування. Метою винаходу є розширення технологічних можливостей та підвищення точності обробки за рахунок суміщення рівнодіючої осьових сил різання та точки прикладення компенсуючої сили. The invention relates to machine-tools building. The aim of the invention is to expand technological capabilities and improve machining accuracy by combining the resultant axial cutting forces and the point of application of the compensating force.
Агрегатный станок
Aggregate machine-tool