Комп’ютерні мережі - Смірнов, В. В.; Смірнова, Н. В. (ЦНТУ, 2019)
Методичні вказівки до виконання курсового проектування для студентів денної форми навчання за спеціальністю 123 «Комп’ютерна інженерія» спеціалізацією «Комп’ютерні системи та мережі», що вивчають навчальну дисципліну “Комп’ютерні мережі”.