Математична модель виробництва яєць на промисловій основі - Ткаченко, Р. П.; Рибаченко, А. В.; Tkachenko, R.; Rybachenko, A. (КНТУ, 2011)
Розглянуто математичну модель, яка забезпечує оптимальне значення температури з урахуванням енергетичних витрат, вартості енергоносіїв, корму та продукції. Зроблено обґрунтування впровадження у виробництво на птахофабриках нових системи управління виробництвом (СУВ). The mathematical model that ensures optimal temperature, taking into account energy costs, energy prices, energy and food products. Made ground implementation in production at existing plants of new production management system (SUV).
Mathematical model of egg production on an industrial basis
Keywords: математична модель; пташник; продуктивність птиці; енергоощадна система