Автобалансуючий пристрій для зрівноваження роторів із похилою віссю обертання - Філімоніхін, Г. Б.; Яцун, В. В.; Коваленко, О. В.; Filimonikhin, G.; Yatsun, V.; Kovalenko, O. (My University, 2007)
Автобалансуючий пристрій для зрівноваження роторів із похилою віссю обертання, що складається з корпусу, порожнини в корпусі, яку обмежують зовнішня та внутрішня стінки, обмежувачів, які ділять порожнину на рівні сектори, вантажів, встановлених в кожному секторі в однаковій парній кількості з можливістю руху, і при цьому вантажі не повністю заповнюють сектор, який відрізняється тим, що містить втулку, встановлену у порожнину з можливістю обертання навколо поздовжньої осі ротора, що несе обмежувачі.
Device for automatically balancing a rotor with the tilted axis of rotation
Keywords: ротор; пасивний автобалансир; rotor; passive autobalancer