Особливості дивідендної політики вітчизняних підприємств - Міокова, Г. І.; Буряк, В. О. (КНТУ, 2012)
У статті досліджується специфіка дивідендної політики вітчизняних підприємств, її суть та види, а також розглядаються чинники, що впливають на неї, основні проблеми, які існують у сфері виплати дивідендів та пропонуються шляхи покращення ефективності дивідендної політики.
Keywords: підприємство; дивіденди; дивідендні виплати; дивідендна політика