Дослідження використання відходів кави, що утворюються в закладах громадського харчування - Віляда, Анастасія Вячеславівна; Vilyada, Anastasiia (ЦНТУ, 2024)
Мета роботи - дослідити існуючі напрямки використання кавової гущі та визначити можливість застосування її в якості добрива. Розроблено і експериментально досліджено процес використання кавової гущі в якості органічного добрива. Результати роботи можуть бути використані при розробці заходів щодо поліпшення якості грунтів. The purpose of the study is to investigate the existing areas of coffee grounds use and determine the possibility of using them as fertiliser. The process of using coffee grounds as an organic fertiliser has been developed and experimentally studied. The results can be used to develop measures to improve soil quality.
Study of the use of coffee waste generated in catering establishments
Keywords: кавова гуща; відходи; добрива; coffee grounds; fertilisers; waste