Будівельна техніка - Хачатурян, С. Л. (ЦНТУ, 2020)
Лабораторно-практичні заняття сприяють засвоєнню лекційного матеріалу та набуттю практичних навичок для виконання розрахунку та підбору будівельних машин для конкретних умов роботи, а також вивчення елементів і систем, які забезпечують роботу машин та обладнання.
Keywords: будівельна техніка; машини та обладнання