Організаційно-правові аспекти проведення камеральних перевірок платників податків - Фоміна, Т. В.; Fomina, Т. (КНТУ, 2012)
В статті наведено організаційно-правові аспекти проведення камеральних перевірок, які проводяться податковими органами, визначено порядок їх проведення і оформлення та охарактеризовано шляхи реалізації їх результатів. In the article organizaciyno-pravovi aspects are resulted leadthroughs of kameral'nikh verifications, which are conducted tax organs, certainly order of their leadthrough and registration and the ways of realization of their results are described.
Organizaciyno-pravovi aspects are resulted leadthroughs of kameral'nikh verifications
Keywords: камеральна перевірка; акт перевірки; організація проведення перевірки