Будівельна механіка. РПЗ №3 - Портнов, Г. Д.; Пукалов, В. В; Тихий, А. А.; Дарієнко, В. В. (ЦНТУ, 2025)
Методичні вказівки складені з метою полегшення самостійної роботи здобувачів освіти при виконанні розрахунково-графічного завдання на тему: «Розрахунок тришарнірної арки».
Keywords: розрахунок тришарнірної арки; сalculation of a three-hinged arch