Податковий аспект формування та застосування облікової політики сільськогосподарськими товаровиробниками - Савченко, О. С.; Savchenko, А. (КНТУ, 2012)
У статті розглянуто податковий аспект формування та застосування облікової політики сільськогосподарськими товаровиробниками. Доведено, що методологічне супроводження формування податкової звітності сільськогосподарських товаровиробників – платників податку на прибуток в частині формування та застосування облікової політики є перспективним напрямом наукових досліджень, що має практичне значення. The article considers the tax aspect of development and application of accounting policies agricultural producers. It is shown that the formation of methodological support tax statements agricultural producers - taxable income in the formation and application of accounting policies is a promising area of research that has practical value.
Tax aspects of formation and application of accounting policies agricultural producers
Keywords: облікова політика; оподаткування; сільськогосподарські товаровиробники; податкова облікова політика