Земельна власність дворян у Бессарабії в першій половині ХІХ ст. - Циганенко, Л. Ф.; Tsyganenko, L. (КНТУ, 2012)
Розглядається процес формування дворянського землеволодіння в Бессарабії у першій половині ХІХ ст., характеризуються пріоритетні напрямки сільськогосподарської діяльності представників цієї верстви. Becoming nobiliary landownership is examined in Bessarabia in the first half of XIX cen. and the priority directions agricultural activity of representatives of this estate are characterized.
Agrarian property of noblemen in Bessarabia in the first half of ХІХ century
Keywords: дворянське землеволодіння; Бессарабія; сільськогосподарське виробництво; aristocratic landholding; Bessarabia; agricultural production