Обробка сигналів при несанкціонованих проникненнях на охороняємий об'єкт - Єніна, І. І. (КНТУ, 2016)
В статті описано дослідження середовищ збурювання, у яких виникають вібрації, при проектуванні системи захисту периметра. Проаналізовані особливості обробки сигналів. Приведені сигналограми і спектрограма вібрацій при застосуванні системи Defensor. Побудована сигналограма вихідного сигналу вібрацій і сигналу після частотної обробки в одному з каналів аналізатора. Аналізатором вилучена низькочастотна частина спектра, у якій зосереджені збурювання природного характеру та збурення, що несуть інформацію про спробу вторгнення.
Keywords: аналізатор; периметр; стратегія охорони; механічне середовище; характер збурень; сигналограми; спектрограма вібрацій; спектр