Інтегральний робочий простір верстатів-гексаподів - Павленко, І. І.; Валявський, І. А.; Гнатюк, А. О.; Pavlenko, I.; Valyavsky, I. (КНТУ, 2010)
В статті запропоновані удосконалені компоновочні схеми верстатів-гексаподів з керованими параметрами робочого простору, досліджено формування та параметри їх інтегрального робочого простору. In article advanced layout schemes of hexapods with operated working space parameters are offered, formation and parameters of their integrated working space is investigated.
Integrated working space of hexapods
Keywords: верстат; гексапод; верстат з паралельною кінематикою; робочий простір