Використання досягнень Дж.М. Кейнса для зміцнення сучасної України - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.; Головатий, А. О.; Holovatyy, A. (Софія, „Бял ГРАД-БГ”, 2016)
Тези аналізують роль і значення окремих положень макроекономічної теорії Дж.М. Кейнса для розвитку України в умовах військової агресії російської федерації Theses analyze the role and significance of separate provisions of the macroeconomic theory J.M. Keynes for the development of Ukraine in the context of the military aggression of the Russian Federation
Using the achievements of J.M. Keynes to strengthen modern Ukraine
Keywords: макроекономічний аналіз; агрегування; облік національного виробництва; стимулювання попиту; macroeconomic analysis; aggregation; accounting of national production; stimulation of demand