Основні напрямки підвищення фінансової стійкості підприємства - Нісфоян, С. С.; Момонт, Р. В. (ХДАЕУ, 2025)
Тези доповіді II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Підприємництво, облік та фінанси: сучасний стан й перспективи повоєнного відродження».
Keywords: фінансова стійкість; підприємства; платоспроможність підприємства