Розвиток енергетичного союзу ЄС з урахуванням принципів стійкого розвитку - Литвин, О. Є.; Цюкало, С. О. (Поліграф-Сервіс, 2024)
ЄС через Європейську Комісію встановив спільні правила для всіх держав-членів, створивши регульований та ефективний ринок, який має головну мету бути ефективним ринком. На ринку не допускається зловживань та маніпулювання цін на енергоносії, удосконалюється інфраструктура та функціонують надійні джерела постачання.
Keywords: енергетичний союз; стійкий розвиток; зелений курс