Привід верстат - Пестунов, В. М.; Стеценко, О. С.; Pestunov, V.; Stetsenko, S. (ДП “Український інститут промислової власності”, 2013)
Корисна модель належить до верстатобудування, зокрема до агрегатних верстатів та автоматичних ліній, та може бути використана в силових вузлах верстатів та автоматичних ліній. Суттю корисної моделі є верстатний привід, в якому традиційний привід замінюється на диференціальний механізм на основі черв'ячної передачі, яка здійснюється за допомогою двох черв'яків, що охоплюють черв'ячне колесо, що жорстко з'єднане з пінолем силової головки. Технічним результатом корисної моделі є підвищення точності позиціювання та експлуатаційних характеристик.
Machine-tool Drive
Привод станка