Економічна ефективність медичного страхування в Україні: переваги та виклики - Ключка, О. В.; Петренко, А. С. (ЦНТУ, 2024)
Досліджуються переваги та виклики економічної ефективності медичного страхування в Україні.
Keywords: риник страхування; страхова медицина; система обов’язкового державного медичного соціального страхування