Програмне забезпечення системи кібербезпеки для сканування мережі на наявність вразливостей - Слівець, Давид Сергійович; Slivets, David (ЦНТУ, 2021)
В даній кваліфікаційній бакалаврській роботі розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки для сканування мережі на наявність вразливостей. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки для сканування мережі на наявність вразливостей. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки для сканування мережі на наявність вразливостей. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows ХР/Vista/7/8/10. Програму розроблено в середовищі Embarcadero Delphi. This undergraduate qualification has developed software that is designed for a cybersecurity system to scan the network for vulnerabilities. The purpose of the development is cybersecurity system software to scan the network for vulnerabilities. The result is a software implementation of a cybersecurity system to scan the network for vulnerabilities. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. Developed user-friendly interface. Instructions for working with software are given. The program can be used on an IBM PC with Windows XP / Vista / 7/8/10. The program was developed in the Embarcadero Delphi environment.
Cybersecurity system software to scan the network for vulnerabilities
Keywords: кібербезпека; сканування мережі; cybersecurity; network scanning