Методологічні основи оцінки прибутку підприємства в умовах сучасної економіки - Армашов, В. Ю. (ЦНТУ, 2024)
Досліджуються методологічні основи оцінки прибутку підприємства в умовах сучасної економіки.
Keywords: фінанси підприємства; фінансовий менеджмент; фінансовий аналіз