Іщенко, В. А.2023-09-262023-09-262022Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва : метод. рекомендації до виконання практ. роб. : для студ. спец. 201 - Агрономія / [уклад. В. А. Іщенко] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. загального землеробства. - Кропивницький : ЦНТУ, 2022. - 18 с.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/13202Стандартизація продукції рослинництва. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів ОПП 201 «Агрономія» освітнього ступеню «Бакалавр» денної форми навчання.uk-UAстандартизаціяпрактичні роботисертифікаціяякість продукціїСтандартизація та управління якістю продукції рослинництва. Практичні роботиLearning Object