Напрями удосконалення регуляторної політики у сфері підтримки міжнародної торгівлі суб’єктів малого та середнього бізнесу - Грінка, Тетяна Іванівна; Hrinka, Tetiana (ЦНТУ, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в обґрунтуванні теоретичних та практичних засад вдосконалення регуляторної політики місцевих органів влади у сфері стимулювання міжнародної торговельно-економічної діяльності малого та середнього підприємництва. The purpose of the qualification thesis is to substantiate the theoretical and practical foundations for improving the regulatory policy of local authorities in the field of stimulating international trade and economic activities of small and medium-sized enterprises (SMEs).
Directions of improving the regulatory policy in the field of supporting international trade of small and medium-sized businesses
Keywords: регуляторна політика; міжнародна торгівля; малий та середній бізнес; regulatory policy; international trade; small and medium-sized enterprises