Вдосконалення методики інженерних вишукувань при проведенні кадастрових зйомок - Попов, Г. А.; Дворніченко, А. П. (КНТУ, 2010)
В статті пропоноються нові комп'ютерні технології, що здійснюють істотний вплив на технологію геодезичних зйомок.
Keywords: геодезичні роботи; тахеометр; теодоліт; кадастрова зйомка