Визначення ефективної схеми верстата комбінованої структури - Кириченко, А. М.; Гречка, А. І.; Аль-Ібрахімі Метак, М. А. (ХНТУ, 2016)
В роботі розглянуто аспекти використання комбінованих механізмів у верстатах для надання руху подачі інструменту та заготовці. Визначено доцільні схеми верстатів комбінованої структури.
Keywords: верстат; комбінована структура; кінематика; штанга