Управлінський облік в контексті розробки облікової політики сільськогосподарського підприємства - Савченко, О. С.; Savchenko, O. (Економічна думка, 2007)
У статті розглядаються погляди різних авторів на сутність управлінського обліку, розкрито його особливості та значення у сільськогму господарстві
Management accounting in the context of the development of accounting policies of agricultural enterprises
Keywords: управлінський облік; облікова політика; Managerial аccounting; accounting policy