Взаємозв’язок типів менеджменту та корпоративної культури - Журавльов, В. М.; Zhuravlyov, V. (КНТУ, 2010)
Розглянуті зв’язки між типами менеджменту, типами корпоративної культури та рівнем товару. Communications between management types, types of corporate culture and goods level are considered.
Correlation of management types and corporate culture
Keywords: типи менеджменту; типи корпоративної культури; рівень товару