Проблеми інтелектуального виховання дітей дошкільного віку засобами фізичного виховання - Косівська, С. В. (КНТУ, 2012)
В статті розглядається проблема розвитку інтелектуальних здібностей дітей дошкільного віку засобами фізичного виховання. Аналізуються результати анкетування працівників дошкільних закладів Кіровоградської області. Визначено роль та місце фізичної культури у дошкільному вихованні та шляхи використання фізичного виховання для розвитку інтелектуального розвитку дітей.
Keywords: розвиток здібностей; аналіз результатів; роль ФК