Автобалансуючий пристрій - Філімоніхін, Г. Б.; Filimonikhin, H. (My University, 2001)
Автобалансуючий пристрій, що містить корегуючий вантаж, встановлений з можливістю обертання навколо двох осей, що проходять через точку на осі вала і центр мас якого не співпадає з центром обертання, який відрізняється тим, що корегуючий вантаж виконаний у вигляді тіла, що має однакові головні осьові моменти інерції відносно центру обертання, і осі обертання спрямовуються не вздовж осі вала.
Auto-balancing device
Keywords: ротор; пасивний автобалансир; rotor; passive autobalancer