Коли схожість з ідеалом - нуль цілих... - Царук, А. П. (My University, 2021)
У статті пропонується рецепція повісті Роксолани Жаркової "Нуль цілих, нуль десятих...": вираження екзистенції самотності, мотивів дому, кохання та сенсу буття в метафоричній символіці. Акцентовано прийоми психологізму у філософії самоідентифікації героя. В статье предлагается рецепция повести Роксоланы Жарковой "Ноль целых, ноль десятых...": выражение экзистенции одиночества, мотивов дома, любви и смысла жизни в метафорической символике. Акцентированы приемы психологизма в философии самоидентификации героя.
Keywords: Роксолана Жаркова; повість "Нуль цілих, нуль десятих..."; самоідентифікація; мотив дому