Дослідження процесу різання інтегрованим різальним пристроєм - Завірюха, М. В.; Zaviryuha, M. (КНТУ, 2011)
В роботі проведено аналіз процесу різання і факторів, які впливають на нього. Проведено апроксимацію даних дослідження зусилля різання стебел кукурудзи на маятниковому копрі в динамічних умовах. Визначено спосіб перерізання стебел, який забезпечує найменше зусилля різання інтегрованим різальним пристроєм. We analyzed the cutting process and factors affecting it. Made approximation of data research efforts on cutting corn stalks pendulum copra in dynamic conditions. A procedure of cutting the stems, which provides the least cutting force integrated cutting device.
Investigation of integrated cutting of cutting device
Keywords: процес; різання; різальний пристрій; стебла