Роль біоенергетики у формуванні енергетичної та екологічної безпеки - Ковальський, В. С. (КНТУ, 2005)
Визначено необхідність виробництва і розвитку біоенергетики, її вплив на формування екологічної та енергетичної безпеки. Обґрунтовано економічну доцільність ріпаківництва в Україні. Necessity of manufacture and development of bio-energetics, its influence on formation of ecological and power safety is certain. Economic feasibility turniping in Ukraine is proved.
Keywords: біоенергетика; біопаливо; економічна безпека; екологічна безпека; паливно-енергетичний комплекс