Шляхи підвищення ефективності процеса обробки глибоких отворів - Пестунов, В. М.; Стеценко, О. С.; Pestunov, V.; Stetsenko, А. (КНТУ, 2011)
В статті висвітлюють нові запатентовані конструкції пристосувань і засобів направлених на підвищення жорсткості, надійності і ефективності інструментів при обробці глибоких отворів. Нові розглянуті в даній статті суттєво підвищують ефективність процесу глибокого свердління, як найбільш трудомісткої технологічної операції. In the article light up the new patented constructions of adaptations and facilities directed on the increase of inflexibility, reliability and efficiency of instruments, at treatment of the deep openings. The new are considered in this article substantially promote efficiency of process of the deep boring, as the most labour intensive technological operation.
Ways to performance effectively processes at treatment of the deep openings
Keywords: стійкість інструмента; шпіндель; кондукторні втулки; силова головка; глибина свердління