Методика адміністративно-територіального районування кліматичних навантажень на будівельні конструкції - Пашинський, В. А.; Pashynskyi, V. (НУВГП, 2016)
Метод адміністративно-територіального районування розрахункових параметрів кліматичних навантажень базується на встановленні єдиного розрахункового значення для певного адміністративного регіону. Доцільність використання запропонованого підходу показана на прикладах снігового та вітрового навантаження. The method of administrative territorial zoning of the calculated parameters of climate loads is based on establishing a single design value for a particular administrative area. The expediency of using the proposed approach illustrated on examples of snow and wind loads.
The method of administrative territorial zoning of climate loads on building constructions
Keywords: кліматичні навантаження; територіальне районування; climatic loads; territorial zoning