Стратегічні напрями розвитку бізнесу в умовах цифровізації та смарт-середовища - Глевацька, Наталія Миколаївна; Hlevatska, Nataliia (ЦНТУ, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне обґрунтування, аналітичне дослідження та розроблення практичних рішень щодо визначення стратегічних напрямів розвитку бізнесу м. Кропивницького та Кіровоградського регіону в умовах цифровізації та формування смарт-середовища, з урахуванням воєнних викликів і потреби підвищення стійкості підприємницького сектору. The purpose of the qualification thesis is to provide a theoretical justification, analytical assessment, and development of practical solutions for identifying strategic directions for business development in the city of Kropyvnytskyi and the Kirovohrad region under conditions of digitalisation and the formation of a smart environment, taking into account wartime challenges and the need to enhance the resilience of the entrepreneurial sector.
Strategic directions of business development in the context of digitalization and smart environment
Keywords: цифрова економіка; цифровізація бізнесу; смарт-середовище; digital economy; business digitalisation; smart environment