Розробка системи контролю якості друкованих плат на виробництві електроніки - Китун, Едуард Васильович; Kytun, Eduard (ЦНТУ, 2025)
В даній магістерській роботі досліджено візуальні методи спектральної діагностики та шляхи реєстрації дефектних ділянок та компонентів друкованої плати. This master's thesis investigates visual methods of spectral diagnostics and ways of registering defective areas and components of a printed circuit board.
Development of a quality control system for printed circuit boards in electronics production
Keywords: система контролю якості; друковані плати; quality control system; printed circuit boards