Альтернативні заходи антикризового управління сільськогосподарських підприємств в умовах безпекових викликів - Лірук, І. В. (ЦНТУ, 2025)
Досліджуються альтернативні заходи антикризового управління сільськогосподарських підприємств в умовах безпекових викликів.
Keywords: фінанси підприємства; фінансовий менеджмент; антикризового управління в аграрному секторі