Адаптація системи економічної безпеки підприємств агротехнічного сервісу до воєнних викликів - Шаповалов Є. В. (РВЛ ЦНТУ, 2026)
Теза доповіді ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: система економічної безпеки підприємств; економічна безпека; безпека підприємств агротехнічного сервісу; підприємства агротехнічного сервісу; підприємства