Об'єктно-орієнтоване програмування. Лабораторні роботи - Усік П. С.; Usik P. (ЦНТУ, 2023)
У методичному матеріалі розглянуто теоретичні й практичні питання об'єктно-орієнтованого програмування. Основною метою є ознайомлення з ключовими концепціями об'єктно-орієнтованого програмування та навчання навичкам розробки програм за допомогою мови програмування C++. Вивчення структури класів, взаємодії об'єктів, спадкування та поліморфізму. Набуття практичного досвіду вирішення завдань програмування з використанням об'єктно-орієнтованого підходу на базі мови C++. The instructional material covers theoretical and practical aspects of object-oriented programming. The main goal is to familiarize individuals with key concepts of object-oriented programming and teach skills in developing programs using the C++ programming language. This includes studying the structure of classes, object interactions, inheritance, and polymorphism. The aim is to gain practical experience in solving programming tasks using an object-oriented approach based on the C++ language.
Object-oriented programming
Keywords: клас; об’єкт; поліморфізм; спадкоємність; інкапсуляція; об'єктно-орієнтоване програмування; програмування; class; object; polymorphism; continuity; encapsulation; object-oriented programming; programming; C++