Поліалог у сфері телекомунікацій: соціально-економічна сутність та особливості проведення - Шапошников, К. С.; Shaposhnykovv, K. (КНТУ, 2009)
В статті визначено соціально-економічну сутність поліалогу як особливого механізму організації корпоративного гносеологічного процесу, наведено системоутворюючі креативні ознаки поліалогу, запропоновано логічно-структурну схему проведення поліалогу у сфері телекомунікацій. In article was determined social and economy nature of the polialoga as a special mechanism of organizing corporate cognitive proces. The article presents the system-creative signs of polialoga, offered logical-block diagram of polialoga in telecommunication sphere.
The social and economy nature and characteristics of polialoga in telecommunication sphere
Keywords: інноваційна війна; корпоративне управління; оператор телекомунікацій; поліалог