Електромагнітні перехідні процеси - Переверзєв, І. О.; Зінзура, В. В.; Переверзєв, И. О.; Зинзура, В. В.; Pereverzev, I.; Zinzura, V. (ЦНТУ, 2014)
В даному курсі вивчаються питання, що пов’язані головним чином з протіканням струмів коротких замикань (к. з.) і методами їх розрахунку. Даний курс має прикладний характер. В зв’язку з цим особливо важливо отримати чітке уявлення про інженерний підхід до вирішенню задачі розрахунку струмів к. з., вивчити основні методи їх розрахунку, запам’ятати числові значення найбільш характерних величин і найважливіших співвідношень. В данном курсе изучаются вопросы, связанные главным образом с протеканием токов коротких замыканий (л. с.) и методами их расчета. Данный курс имеет прикладной характер. В связи с этим особенно важно получить четкое представление о инженерный подход к решению задачи расчета токов к. з., изучить основные методы их расчета, запомнить числовые значения наиболее характерных величин и важнейших соотношений. This course deals with issues that are mainly related with the flow of short-circuit currents (k.s.) and the methods of their calculation. This course has an applied character. In this regard, especially it is important to get a clear idea of the engineering approach to the solution problems of calculating current currents, studying the basic methods of their calculation, remember the numerical values of the most characteristic variables and most important relationships.
Электромагнитные переходные процессы
Electromagnetic transients
Основний метод.матеріал.
Keywords: симетричне коротке замикання; несиметричний режим; поперечна несиметрія; повздовжна несиметрія; симетричное короткое замыкание; несиметрический режим; поперечная несиметрия; продольная несиметрия; symetrical shortcircuit; unsymetrical state; transverse asymmetry; longitudinal asymmetry