Планування розвитку цифрової інфраструктури бізнес-екосистеми - Ковальчук, К. Ф.; Лебедєва, В. К.; Ковальчук, Д. К. (ЦНТУ, 2025)
Описується планування розвитку цифрової інфраструктури бізнес-екосистеми.
Keywords: фінанси; диджиталізація фінансової послуги; фінансовий менеджмент